Eu sunt Andreea Stănescu și de la începutul anului 2018 mi-am deschis un laborator de cofetărie,
o afacere de familie.

Pasiunea pentru mâncare bună o port cu mine de când eram copil. În copilărie mama și mătușa mea îmi spuneau Boni. Boni vine de la bonboni, pentru ca îmi plăceau foarte mult dulciurile și aș fi mâncat oricând oricât. Primul meu contact cu mâncarea bună a fost acasă, unde mama era mereu prezentă în bucătărie, centrul casei noastre.

Mama gătește minunat, cred și acum că din mâinile ei iese cea mai delicioasă mâncare. M-am apucat să gătesc deserturi cu ceva ani în urmă și din pasiune am început să mă joc cu rețetele și să experimentez tot mai mult.

La început, îmi găseam inspirația pe site-uri de gătit din afară, dar adaptam rețetele într-un stil propriu. M-am hotărât să merg pe drumul acesta susținută de prieteni și familie care îmi ziceau tot timpul că trebuie să fac ceva cu pasiunea pentru prăjituri. Și acum, ceea ce mă motivează cel mai mult sunt mesajele și telefoanele de mulțumire ale clienților după o aniversare sau petrecere reușită. Astăzi mama învață de la mine rețete noi dar mă și ajută să le reinventez pe cele vechi.